Csatlakozás

Átigazolási csokor január 17-én

Megerősített

Átigazolási csokor január 17-én

Miközben sorra folytatódnak a topbajnokságok, dübörög az átigazolási piac is, bár ilyenkor kevés nagy horderejű klubváltás szokott történni érdemes kicsit körülnézni a változásokban.

Kiko Casilla a Real 3. számú kapusa lett Courtois érkezésével és ezt fél év után megunta, távozott és a Leeds United játékosa lett 2023-ig szóló szerződéssel.

Az izraeli Moanesz Dabur jelenleg még a Salzburg játékosa és az osztrák klubban 65 bajnoki találkozón 33 találatig jutott. Jürgen Klopp a Liverpool menedzsere is követte a 26 éves támadó játékát, de úgy tűnik már hiába, mert szerda estétől a labdarúgó Sevillában tartózkodik a kötelező orvosi vizsgálat miatt és utána szerződést köthet az andalúz klubbal.

Mousa Dembélé a Tottenham Hotspur középpályása befejezte a pályafutását a Sarkantyúsoknál, mert elfogadta a kínai szuperligában szereplő Kuangcsou R&F ajánlatát. A kínai klub 11 millió Fontot fizetett a 31 éves belga válogatott középpályás játékjogának átengedése érdekében.

Paulinho a Kuangcsou Evergrande-tól érkezett 40 millió Euróért Barcelonába majd visszatért a kínai klubjához először kölcsönbe, de most végleg kivásárolták a brazil válogatott középpályást a hírek szerint 50 millió Euróért.

Ryan Babel neve a Liverpool rajongóknak mondott többet korábban, mert jelenleg a Besiktas játékosa volt, a múltidő használata azért kötelező, mert a Premier Ligában kieső helyen álló Fulham labdarúgója lett az 54-szeres holland válogatott támadó, a hírek szerint 2 millió Euró transzferdíj ellenében.

Kleinheisler László elhagyta a kazah Asztana gárdáját és a horvát Osijek gárdájához igazolt. A hírek szerint a korábban dúsgazdag kazah klub vezetőséget váltott és a játékos felé 90 napnál hosszabb idejű tartozást halmozott fel, ami miatt a szerződését a labdarúgó egyoldalúan felbonthatja. Az Eszék gárdája magyar irányítás alatt van, hiszen Mészáros Lőrinc érdekeltségeibe tartozik.

Zakaria Beglarisvili neve valószínűleg csak a vájt fülűeknek mond valamit, a játékos az idei bajnokságban 36 bajnokin 30 gólt és 24 gólpasszt jegyzett az észt Flora Tallinn gárdájában és ezzel a mutatójával a Aranycipőért folyó versenyben a 3. helyen áll. A grúz támadó középpályás a Budapest Honvéd kölcsönjátékosa lett a szezon végéig, addig kell meggyőznie a szakmai vezetést a 28 éves játékosnak, hogy érdemes Budapesten marasztalni.

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Megerősített

Közvetítések ma a TV-ben

Online élő közvetítés - TV közvetítés

TV közvetítések

Távkapcsolóval a kézben 03.22. péntek

Szerző 2019. március 22. péntek

FociMax – Foci hírek fociVB Bajnokok Ligája Bundesliga Premiership NBI

Legnépszerűbb a héten

Átigazolási hírek

Megerősített

Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

Szerző 2019. március 15. péntek

Nem hivatalos

Félix az “új Ronaldo”, vinné a Real, a City és a United

Szerző 2019. március 21. csütörtök

Nemzetek Ligája

2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

Szerző 2018. november 21. szerda

2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

Szerző 2018. november 20. kedd

2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

Szerző 2018. november 19. hétfő