Csatlakozás

BL: Győzött a Wolfsburg, ikszelt a PSG

BL

BL: Győzött a Wolfsburg, ikszelt a PSG

Kiválóan kezdte az összecsapást a Real Madrid a Wolfsburg ellen. A találkozó második percében máris megzördült a hazaiak hálója, hiszen Cristiano Ronaldo egy szép akciót követően talált a kapuba, ám a gólt les miatt érvénytelenítette a játékvezető. Ahogyan az lenni szokott, a hazaiak első valamirevaló helyzetükből összehoztak egy tizenegyest. A labda mögé Rodriguez állt, aki könyörtelenül használta ki az előtte álló óriási lehetőséget. A Real-t láthatóan megfogta a gól, hét perc elteltével egy szép támadás után újból betaláltak a zöldek. Igaz jobban nyomott a Real, mint a Wolfsburg, de a hazaiak kontráiba rendre ott volt a veszély. Az első komolyabb vendég próbálkozásra a negyvenharmadik percig kellett várni, ekkor egy közeli szabadrúgást Bale lőtt picivel fölé. A második játékrészben leginkább a madridi együttes próbált helyzeteket kialakítani, a vendégek pedig továbbra is kontrákra játszottak. Újabb gól már nem született a kilencven perc alatt, így 2-0-ra nyert a Wolfsburg a Real Madrid ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.

A mai nap másik meccsén a PSG fogadta a Manchester City-t. A találkozó tizennegyedik percében büntetőhöz jutottak a hazaiak, ám Ibrahimovic nem tudta értékesíteni. A harmincnyolcadik percben egy védelmi hibát követően megszerezte a vezetést a City, De Bruyne közelről bombázott a kapuba. Vérszemet kaptak a hazaiak, és néhány perccel később egy humoros góllal egyenlített a tizenegyest kihagyó Ibrahimovic. A második játékrészben is a PSG veszélyeztetett többet, ennek eredményeképp a hatvanadik percben Rabiot egy közeli lövéssel megszerezte a vezetést csapatának. Tizenkét perccel később ismét óriási védelmi hibának köszönhetően Fernandinho révén kiegyenlített az angol együttes. Újabb gól már itt sem született, így maradt a 2-2-es végeredmény.

Wolfsburg – Real Madrid 2-0 (2-0) Gólszerzők: Rodriguez M. (18.), Arnold M. (25.)

PSG – Manchester City 2-2 (1-1) Gólszerzők: Ibrahimovic (41.), A. Rabiot (59.), illetve De Bruyne (38.), Fernandinho (72.)

Hozzászólások

Továbbiak innen: BL

Közvetítések ma a TV-ben

Online élő közvetítés - TV közvetítés

TV közvetítések

Távkapcsolóval a kézben 03.22. péntek

Szerző 2019. március 22. péntek

FociMax – Foci hírek fociVB Bajnokok Ligája Bundesliga Premiership NBI

Legnépszerűbb a héten

Átigazolási hírek

Megerősített

Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

Szerző 2019. március 15. péntek

Nem hivatalos

Félix az “új Ronaldo”, vinné a Real, a City és a United

Szerző 2019. március 21. csütörtök

Nemzetek Ligája

2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

Szerző 2018. november 21. szerda

2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

Szerző 2018. november 20. kedd

2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

Szerző 2018. november 19. hétfő