Csatlakozás

BL sorsolásról

BL

BL sorsolásról

PSG – Barcelona

Ancelotti Véleményem szerint a legjobb csapatot kaptuk ellenfélként. A nagyobb tapasztalat is mellettük szól, de örömmel tölt el, hogy ilyen csapattal mérkőzhetünk, így legjobbunkat kell adnunk az esetleges álmaink megvalósítása céljából.

Jordi Alba Nagyon nehéz ellenfelet kaptunk, a középpályás játékuk kimagasló, de így hozta sors, most a PSG-n kell túllépnünk.

 

Malaga – Borussia Dortmund

Jurgen Klopp Két meglepetéscsapat került szembe, mert egyikünkre sem számoltak, hogy idáig eljutunk. A meglepetés így folytatódhat, mert közülünk valamelyik továbblép.

Nuri Sahin Dortmund: ismerem a Malagát, még onnan, amikor a Madridban játszottam, nagy hiba lenne lebecsülni őket, mert nagyon jó csapattal kerültünk szembe

Pellegrini a Malaga edzője: Nincs semmi vesztenivalónk már olyan szinten vagyunk, ahová minket senki sem várt. Jól fel kell készülnünk, mert a Dormund ugyan fiatal csapat, de már tudja, hogyan kell nyerni, hiszen tavaly is bajnok volt a Bayern előtt.

Real Madrid – Galatasaray

Általános vélemény, hogy a Madrid nyert a lottón, hiszen a legkönnyebb ellenfelet kapta a lehetséges ellenfelek közül. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy két BL győztes – Drogba, Sneijder – erősíti a csapatot Yilmazról és a török közönségről nem elfeledkezve. Így csak egy biztos hazai győzelemmel lehet utazni idegenbe, mert Fatih Terim fanatizálta közösség képes meglepetésre a fanatikus szurkolótábora előtt.

Bayern München – Juventus

Ha a statisztikákat nézzük a Bayernnek nagyon nehéz dolga lesz, mert, mind klub, mind válogatott szinten az olaszok mindig borsot törnek a németek orra alá.

Pavel Nedved: A két klub játéka nagyon hasonlít egymásra, így rendkívül kiélezett küzdelmet láthatnak majd az értünk szurkolók, de mi minden megteszünk azért, hogy egyetlen olasz csapatként továbblépjünk ebből a körből is.

A német szurkolók érdeklődése a csillagokat verdesi a páros csata iránt. A sorsolás után négy órával 150.000 jegyigénylés futott be a klubhoz.

 

Fotó discipleofmessi.wordpress.com

 

  Tovább
  hirdetés
  Kapcsolódó
  Hozzászólások

  Továbbiak innen: BL

  Közvetítések ma a TV-ben

  Online élő közvetítés - TV közvetítés

  TV közvetítések

  Távkapcsolóval a kézben 03.22. péntek

  Szerző 2019. március 22. péntek

  FociMax – Foci hírek fociVB Bajnokok Ligája Bundesliga Premiership NBI

  Legnépszerűbb a héten

  Átigazolási hírek

  Megerősített

  Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

  Szerző 2019. március 15. péntek

  Nem hivatalos

  Félix az „új Ronaldo”, vinné a Real, a City és a United

  Szerző 2019. március 21. csütörtök

  Nemzetek Ligája

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

  Szerző 2018. november 21. szerda

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

  Szerző 2018. november 20. kedd

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

  Szerző 2018. november 19. hétfő