Csatlakozás

Ferguson visszavonulása nyilatkozat hullámokat indított

Bulvár

Ferguson visszavonulása nyilatkozat hullámokat indított

Fotó www.record.com.mx

Ruud van Nistelrooy: A labdarúgás történetének legsikeresebb menedzserének irányításával érhettem el a sikereimet, utólag visszagondolva különleges ajándéka volt ez az időszak az életemnek.

Michael Owen: A jelzők elkoptatottak, de a világ legjobb menedzserének irányítása alatt dolgozhattam. Mindig ámulatba ejt, ha végignézem azt az eredménysort, amelyet irányításával elért a klub. Az számomra felemelő érzés, hogy én is ennek részese lehettem egy ideig.

Peter Schmeichel: Vannak olyan emberek, akiket nem tudunk elképzelni bizonyos helyzetekben, ma az a nap jött el, amikor a United menedzser nélkül marad, az az ember távozik, aki eggyé forrt a klub nevével és eredményeivel.

David Cameron az Egyesült Királyság miniszterelnöke: Nagy formátumú, vezető személyiség lép le a labdarúgás színpadáról, biztos szegényebb lesz nélküle az a közeg. Ha valami pozitív üzenetet kellene kihozni ebből a hírből, akkor úgy kommentálnám, talán több esélye lesz jövőre a kedvenc csapatomnak az Aston Villának, mint Sir Alex irányítása mellett.

David Gill a MU leköszönő ügyvezető igazgatója: Karrierem kiemelkedő állomásának tekintem, hogy egy ilyen nagyszerű emberrel és szakemberrel dolgozhattam együtt hosszú évekig. Az a fajta energia és éleslátás jellemezte és jellemzi a mai napig is, ami kiemelte őt a legjobbak közé. Mindketten tudtuk, hogy eljön majd az az idő, amikor már nem ő irányít, de számomra megható is egyben, hogy egy ilyen nagy formátumú emberrel egyszerre tudom befejezni a munkámat.

Joel Glazer klubtulajdonos: Ferguson elhivatottsága, sikerorientáltsága és éleslátása miatt a legnagyobb menedzserek közé emelte, amelyet embersége tett teljessé.

Avram Glazer klubtulajdonos: Sir Alex búcsúja nem végleges, hiszen egy olyan ember, aki szinte maga a klub nem léphet csak úgy ki az ajtón, hogy becsukja és vége. A huszonhat év nem múlt el nyomtalanul már csak azért sem, mert visszavárjuk még ha el sem ment egy más minőségben klubigazgatóként számítunk rá.

Sepp Blatter a FIFA elnöke: Számomra felért egy kitüntetéssel, hogy 2011-ben elnöki különdíjat, amit életműdíjként tartunk számon én adhattam át az egyik legjobb menedzsernek, aki megfordult a labdarúgás világában.

Michel Platini az UEFA elnöke: Az a fajta éleslátás, ami mind szakmai munkájában, mind a fiatal tehetségek felfedezésében jellemezte egész munkássága időszakát utánozhatatlan, mert az ilyen eredményeket a mai felgyorsult világban mások csak rövid távon voltak képesek elérni, míg ő állócsillag a labdarúgás egén.

  Tovább
  hirdetés
  Kapcsolódó
  Hozzászólások

  Továbbiak innen: Bulvár

  Közvetítések ma a TV-ben

  TV közvetítések

  Távkapcsolóval a kézben 03.24. péntek

  Szerző 2023. március 24. péntek

  FociMax – Foci hírek fociVB Bajnokok Ligája Bundesliga Premiership NBI

  Legnépszerűbb a héten

  Átigazolási hírek

  Megerősített

  Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

  Szerző 2019. március 15. péntek
  Bayern München menesztése előtt állhat Nagelsmann, Tuchel lehet az utódja

  Átigazolási hírek

  Bayern München: Nagelsmannt menesztik, Tuchel lehet az utódja

  Szerző 2023. március 24. péntek
  Bayern München menesztése előtt állhat Nagelsmann, Tuchel lehet az utódja

  Átigazolási hírek

  Bayern München: Nagelsmannt menesztik, Tuchel lehet az utódja

  Szerző 2023. március 24. péntek

  Nemzetek Ligája

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

  Szerző 2018. november 21. szerda

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

  Szerző 2018. november 20. kedd

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

  Szerző 2018. november 19. hétfő