Csatlakozás

Nyilatkozatok a török-magyarról

VB

Nyilatkozatok a török-magyarról

Csányi Sándor: Természetesen én is a győzelemnek örültem volna a legjobban, de ez sem rossz eredmény, így összességében elégedett vagyok.

Egervári Sándor: még mindig mi állunk a csoport második helyén és egy olyan válogatottól vettünk el négy pontot, amely a végelszámolásnál ott szeretett volna lenni. Ez a közösség még mindig nem érte el a zenitjét, így a folytatást illetően rendkívül bizakodó vagyok.

Korcsmár Zsolt: annak ellenére, hogy nem nekünk állt a mérkőzés az egy ponttal elégedettek lehetünk. Számomra az a legfontosabb, hogy a továbbjutás kérdése még mindig a mi kezünkben van, ez egy ilyen kiélezett helyzetben döntő lehet.

Dzsudzsák Balázs: nem vagyunk elégedetlenek, de a romániai mérkőzés dönti el, hogy valójában mit is ért ez a két pont. nagyobb odafigyeléssel a törököktől a három pontot is elhozhattuk volna a második félidőben.

Hajnal Tamás: most már egyértelműen látszik, hogy a csoport második helye a bukaresti mérkőzésen dől el, így nekünk arra kell készülnünk

Szalai Ádám: ha a két mérkőzés ponttermését nézem elégedetlen vagyok, de a két pont volt a realitás, így nem jöttünk olyan nagyon rosszul ebből a két mérkőzésből.

Böde Dániel: a gólom előtt a másodperc töt része alatt kellett döntenem és láttam, hogy a hosszú sarok üres. Amikor bement mérhetetlen boldogság töltött el, ki tudtam volna futni a világból.

Arda Turan: Nem egy játékos hibája miatt lett döntetlen a mérkőzés, hanem a pályán lévő egész csapaté. Meg kell követnünk a szurkolóinkat, mert mi hoztuk ilyen lehetetlen helyzetbe magunkat. Olyan ez, mint amikor hirtelen mindened elveszik, hát mi is így jártunk ezzel a döntetlennel, az álmaink váltak köddé.

A Fanatik sportportál már „beárazta” a török szövetségi kapitányt és könnyűnek találta a válogatott irányítására. Ugyanakkor Abdullah Avci nem akar megválni tisztségétől.

 

Fotó ujszo.com

 

  Tovább
  hirdetés
  Kapcsolódó
  Hozzászólások

  Továbbiak innen: VB

  Közvetítések ma a TV-ben

  Online élő közvetítés - TV közvetítés

  TV közvetítések

  Távkapcsolóval a kézben 03.22. péntek

  Szerző 2019. március 22. péntek

  FociMax – Foci hírek fociVB Bajnokok Ligája Bundesliga Premiership NBI

  Legnépszerűbb a héten

  Átigazolási hírek

  Megerősített

  Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

  Szerző 2019. március 15. péntek

  Nem hivatalos

  Félix az „új Ronaldo”, vinné a Real, a City és a United

  Szerző 2019. március 21. csütörtök

  Nemzetek Ligája

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

  Szerző 2018. november 21. szerda

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

  Szerző 2018. november 20. kedd

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

  Szerző 2018. november 19. hétfő