Csatlakozás

Románia – Magyarország

VB

Románia – Magyarország

A Román Labdarúgó Szövetség piacra dobta a holnap este 20 órakor megrendezésre kerülő Románia Magyarország világbajnoki selejtezőre a magyar szurkolóknak biztosított 5000 jegyből megmaradt 2000 darabot. Minden sajtóorgánum 50.000 nézőt, telt házat vár a mérkőzésre.

Összesen így 3400 rendőr fog vigyázni a szurkolókra: 2300 fő teljesít szolgálatot az utak mentén, hogy a szurkolók Bukarestbe jutását megkönnyítsék, 1100 fő a főváros kiemelt pontjain figyel minden rezdülésre, ilyenek az Északi pályaudvar, a repülőtér, a főbb közlekedési útvonalak és a stadion környéke.

A rendőrség csak magyar zászlót enged be, semmilyen irredenta feliratot, térképet nem tűrnek meg, mindennek elkobzás lesz a vége.

Victor Piturca szövetségi kapitány: A két válogatott hasonló játékerőt képvisel, így minden szalmaszálba bele kell kapaszkodni a győzelemért. Az egyik lehet az 50.000 fanatikus szurkolónk, akik átsegíthetnek minket a holtpontokon. A magyarok és a törökök ellen 4 pontot kell minimum szerezni, hogy az elméleti esélyünk megmaradjon. Az igazi esélyt a 6 pont jelentené számunkra, így nem is lehet más célunk, mint ezt megvalósítani.

Razvan Rat a román csapat kapitánya: mindenkinek át kell éreznie, hogy milyen fontos találkozó előtt állunk, sorsdöntő mérkőzés következik, ha nem áll össze a védekezésünk, akkor elbúcsúzhatunk a VB kijutásról szövögetett álmainktól.

Bölöni László: Már a csoportmérkőzések hajrája következik, itt nincs lehetőség a rontásra, mert elfogynak a mérkőzések, ha kínkeservesen is, de Romániának be kell gyűjtenie a 6 pontot, mert csak ez a lehetőség maradt a csoport második helyének megszerzésére.

Fotó erdely.ma

 

  Hozzászólások

  Továbbiak innen: VB

  Közvetítések ma a TV-ben

  Online élő közvetítés - TV közvetítés

  TV közvetítések

  Távkapcsolóval a kézben 03.22. péntek

  Szerző 2019. március 22. péntek

  FociMax – Foci hírek fociVB Bajnokok Ligája Bundesliga Premiership NBI

  Legnépszerűbb a héten

  Átigazolási hírek

  Megerősített

  Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

  Szerző 2019. március 15. péntek

  Nem hivatalos

  Félix az “új Ronaldo”, vinné a Real, a City és a United

  Szerző 2019. március 21. csütörtök

  Nemzetek Ligája

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

  Szerző 2018. november 21. szerda

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

  Szerző 2018. november 20. kedd

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

  Szerző 2018. november 19. hétfő