Csatlakozás

A Napoli nyomást gyakorol a Juventusra

Hamsik - Napoli

Külföldi Foci

A Napoli nyomást gyakorol a Juventusra

A Napolinak két gólt szerzett Marek Hamsík és Paolo Cannavaro. A kétgólos előnyt az első félidőben sikerült kiharcolni. A második játékrészben jól őrizte előnyét a Napoli így pontszámban beérte az élen álló Juventust.
Kirobbanó formában, sorozatban három győzelemmel érkezett Nápolyba a Catania csapata.

A mérkőzés kezdetét követően Goran Pandev kapura lőtt, de elhibázta. sokáig úgy látszott, hogy a vendégek képesek lesznek nehéz helyzetbe keverni a Napolit. Az első fél órában ugyanis egy helyzetet leszámítva sok történést nem lehetett feljegyezni, és az az egy is Pablo Barrientos, azaz a vendégek játékosához fűződött.

Ugyanakkor a Napoli kis mezőnyfölényben játszott, és a türelmes futball meghozta eredményét,mert a 31. percben, Zúniga lövése után a labda keresztbe ment az ötösön, ami meglepte a határozatlan védőket, Marek Hamsík viszont számított rá, és közelről a kapu bal oldalába lőtt.1-0

A gól után felpörgött a mérkőzés: Edinson Cavani bomba szabadrúgása után a labda a kapufáról vágódott a mezőnybe; Zúniga kezezett a büntetőterületen belül, de a játékvezető tovább engedte a játékot; Alejandro Gómez földre kerülésénél a vendégek kiállítást reklamáltak, ám a játékos megúszta sárga lappal a kamerák által sem igazán látott esetet; Barrientos elől nagy helyzetben tisztáztak; Pandev lapos lövéssel is veszélyeztetni próbált.

Majd az első félidő végén, a 44. percben ismét Hamsík került helyzetbe, a szlovák támadó azonban ezúttal előkészítőként jeleskedett, balról jövő átadására Paolo Cannavaro érkezett,és bevarrta a labdát a hálóba.Ez volt szezonbeli első találata.2-0

A második félidő aztán úgy rajtolt, hogy még izgalmas is lehet a mérkőzés, Gonzalo Bergessio a szünet utáni első szögletből gólt fejelt,de a bíró helyesen,nem adta meg a találatot.

Ezek után a Napoli már jobban figyelt és nagyon jó védekezéssel megőrizte az előnyt.Ezzel tehát a Juventust beérte pontszámban a Napoli együttese.

  Tovább
  hirdetés
  Kapcsolódó
  Hozzászólások

  Továbbiak innen: Külföldi Foci

  Közvetítések ma a TV-ben

  Online élő közvetítés - TV közvetítés

  TV közvetítések

  Távkapcsolóval a kézben 03.22. péntek

  Szerző 2019. március 22. péntek

  FociMax – Foci hírek fociVB Bajnokok Ligája Bundesliga Premiership NBI

  Legnépszerűbb a héten

  Átigazolási hírek

  Megerősített

  Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

  Szerző 2019. március 15. péntek

  Nem hivatalos

  Félix az „új Ronaldo”, vinné a Real, a City és a United

  Szerző 2019. március 21. csütörtök

  Nemzetek Ligája

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

  Szerző 2018. november 21. szerda

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

  Szerző 2018. november 20. kedd

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

  Szerző 2018. november 19. hétfő