Csatlakozás

Egy félidőnyi jó játék után, a Bayern gálázott

Magyar Foci

Egy félidőnyi jó játék után, a Bayern gálázott

Pep Guardiola nem bíz semmit a véletlenre, mert a pénteki kezdőcsapatból csak Müller maradt, sőt Robben, Mandzukic, Pizzarro, Dante, Alaba és még páran otthon maradtak. Tegnap egy ütközés után Stevanovicot a mentő vitte el, a kapus kisebb agyrázkódást szenvedett, ettől függetlenül csapatkapitányként ő vezette fel a csapatot, majd 1 perc után a kötelezően előírt pihenő miatt elhagyta a játékteret és átadta a helyét Kamenárnak. Egy félidőnyi előnyt adott a Bayern és aztán a második félidőre már magasabb fordulatszámra kapcsoltak az ETO alig tudott kijönni a kapuja elöl és gyakorlatilag azt csináltak, amit akartak.

Győri ETO – Bayern München 1-4 (1-0)

Győr, ETO Park V: Fábián

Győri ETO: Sztevanovics (Kamenár, 1.(Nagy G. 71.)) – Wolfe, Lipták ( Sztanisics 46.), Lang (Pátkai 64.), Dinjar ( Völgyi 65.)– Kamber (Svec46.( Tokody 79.)), Mevoungou (Kalmár 31. (Trajkovics 57.)), Nicorec (Kronaveter 53.(Lázok 76.)) – Martínez (Varga 46.), Strestík (Koltai 73.), Andrics (Burgos 53.(Kiss M 79.))

Bayern München: Starke – Contento, Van Buyten, Kirchhoff, Rafinha – Thiago, Weiser (Götze 60.), J. Martinez – Shaqiri, Th. Müller (T. Schweinsteiger 74.), Derflinger (Ribéry 65.). 

G: Martinez 40. ill. Shaqiri 59., 71., Götze 63.,90.

Még egy Bayern München is tud hibázni a védekezésben, Rafinha nyúlt hozzá rosszul a játékszerhez és Andrics egyedül vezette kapura a labdát Starkera, de a lábába rúgta a labdát.

A 24. percben Andrics egy okos csellel lement az alapvonalig, beadását Nicorec megcsúsztatta és a labda mellbe találta Starket.

Helyzetre helyzet a válasz, egy perc múlva Mevoungou rossz passzát Shaqiri csípte el, keresztbe vezette a labdát a kapu előtt, majd a balösszekötő helyéről 15 méterről a hosszú sarok mellett rúgta el a labdát.

a 38. percben Derflinger lövését védte bravúrral Kamenar.

40. Martinez a saját térfeléről indult Andrics passzával, az egyik Bayern védő mellett jobbról betolta a labdát és mintegy 12 méterről ballal visszarúgta a bal sarokba az ETO vezető gólját 1-0

56 Varga Roland óriási helyzetet hagyott ki, egy gyönyörű indítással lépett be a bal oldalon a védelem mögé, de elkapkodta a lövést és így Starke védett.

59. Egyenlített a Bayern München!! Először Derflinger lövését védte Kamenar, de a kipattanó labdát Contento lőtte a kapu elé a labdát és Shaqiri befejelte az egyenlítő gólt 1-1

60. Götze beállt és egy perc múlva majdnem gólt szerzett. 8 méterre a kaputól lőtt, Kamenar csak üggyel bajjal védett, a róla kipattanó labdát Svec Derflinger elől mentette szögletre.

63. Vezet a Bayern München Thomas Müller adott egy jó passzt Götzének, aki 10 méterről a kapufát találta el, de a visszapattanót már bepofozta 1-2. A német válogatott játékosnak 3 perc elég volt a gólhoz.

71. Shaqiri a maga 169 cm-es magasságával a második gólját fejelte. Úgy érkezett jobbról a beadás, hogy a svájci játékos teljesen egyedül maradt és 10 méterről a hosszú sarokba bólintott 1-3.

79. Shaqiri majdnem megszerezte a harmadik gólját, Contento lövését Nagy csak kiütni tudta, Shaqiri csinál egy cselt majd az üresen tátongó hosszú fölső sarok felett előtte a labdát.

90. Götze lépett ki a védők közül és az eléje kifutó Nagy mellett elemelte a labdát, a kétségbeesetten visszafutó Wolfe elcsúszott a gólvonalon és a lábát átpattanó labdát így nem tudta kirúgni 1-4.

Fotó www.youtube.com

  Hozzászólások

  Továbbiak innen: Magyar Foci

  Közvetítések ma a TV-ben

  TV közvetítések

  Távkapcsolóval a kézben 03.24. péntek

  Szerző 2023. március 24. péntek

  FociMax – Foci hírek fociVB Bajnokok Ligája Bundesliga Premiership NBI

  Legnépszerűbb a héten

  Átigazolási hírek

  Megerősített

  Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

  Szerző 2019. március 15. péntek
  Bayern München menesztése előtt állhat Nagelsmann, Tuchel lehet az utódja

  Átigazolási hírek

  Bayern München: Nagelsmannt menesztik, Tuchel lehet az utódja

  Szerző 2023. március 24. péntek
  Bayern München menesztése előtt állhat Nagelsmann, Tuchel lehet az utódja

  Átigazolási hírek

  Bayern München: Nagelsmannt menesztik, Tuchel lehet az utódja

  Szerző 2023. március 24. péntek

  Nemzetek Ligája

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

  Szerző 2018. november 21. szerda

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

  Szerző 2018. november 20. kedd

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

  Szerző 2018. november 19. hétfő