Csatlakozás

A Siófok nem adta fel a bent maradás elleni küzdelmet

OTP Bank Liga

A Siófok nem adta fel a bent maradás elleni küzdelmet

Forrás magyarhirlap.hu

A mérkőzés előtti felvezetőben említett alkalmat megragadta a Siófok, így tovább élnek a halvány reményei a bent maradást illetően.

FGSZ Siófok – MTK 2-1 (0-0)

Siófok, Vezette: Németh Ádám

Siófok: Kurucz – Fehér, Tímár, Takács, Fodor – Kecskés Horváth 90.), Windecker – Pál, Melczer (Kiss 67.), Nagy (Máté 45.) – Dajic

MTK: Groppioni – Poór, Kálnoki Kis, Nagy, Hidvégi – Vadnai (Csiki 63.), Zsidai, Vukmir – Pölöskei, Tischler (Balajti 85.), Vass (Bese 45.)

G: Pál 77., Tímár 92. ill. Tischler 62.

 

Horváth Károly Siófok szakmai igazgatója: Nem várt fordulat állt be a mérkőzésen, de ilyen a labdarúgás. Ma játékban nem tettünk sokat a győzelemért. Hat nap alatt ez volt a harmadik meccsünk, nem játszottunk jól, pontatlanok voltunk. Egyetlen egy dologra hívtam fel a játékosok figyelmét: tartsanak ki, az akaraterejükre nagy szükség van. Addig küzdjenek, amíg a játékvezető le nem fújja a találkozót. Sikerült belekapaszkodnunk az utolsó szalmaszálba. Nagy szerencsénk volt, hogy a védelmi hibánkon nem ment el a mérkőzés. Dicséret illeti Kiss Mátét, aki pályára lépése után nagyon jól rúgta a pontrúgásokat, így a nem kis szerencse mellett neki is döntő szerepe volt abban, hogy megfordítottuk a meccset. Csodák nincsenek, álmaink vannak, amelyeket megpróbálunk megvalósítani. Az ezt követő mérkőzések mindegyikén az életben maradásunk a tét.

Garami József MTK szakmai igazgatója: – Úgy gondolom, hogy jobban játszottunk, mint a Siófok, még ha nem is volt túl sok helyzetünk. Nem lett volna szabad elveszítenünk ezt a meccset. Négy-öt játékosunk hiányzott, de nem szeretnék kifogásokat keresni. Akik játszanak, azoknak kell hozniuk a mérkőzést. Nem tudom, mivel legyek elégedett, majd gondolkodom rajta.

Tímár Krisztián Siófok győztes gólt szerző védője: – Az MTK góljánál kicsit eltolódott a védekezésünk, nem értettük meg egymást Kecskés Tamással, aztán pedig megcsúsztam a fellocsolt pályán, így Tischler Patrik egyedül vezethette a labdát a kapusunkra, peches gól volt. A győztes találatomnál Windecker Józsi egy szöglet után megcsúsztatta a labdát, nekem sikerült a leggyorsabban reagálnom, és egy becsúszó mozdulattal a kapuba juttattam a labdát, így megszereztük a három pontot, aminek rendkívüli módon örülünk. A bajnokság egyik legjobb csapata ellen álltunk helyt, alig engedtünk nekik gólszerzési lehetőségeket. Úgy érzem, egyre egységesebbek vagyunk, a bennmaradás a célunk.

 

Forrás SPORT TV

  Hozzászólások

  Továbbiak innen: OTP Bank Liga

  Közvetítések ma a TV-ben

  Online élő közvetítés - TV közvetítés

  TV közvetítések

  Távkapcsolóval a kézben 03.22. péntek

  Szerző 2019. március 22. péntek

  FociMax – Foci hírek fociVB Bajnokok Ligája Bundesliga Premiership NBI

  Legnépszerűbb a héten

  Átigazolási hírek

  Megerősített

  Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

  Szerző 2019. március 15. péntek

  Nem hivatalos

  Félix az “új Ronaldo”, vinné a Real, a City és a United

  Szerző 2019. március 21. csütörtök

  Nemzetek Ligája

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

  Szerző 2018. november 21. szerda

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

  Szerző 2018. november 20. kedd

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

  Szerző 2018. november 19. hétfő