Csatlakozás

A vége nagy zakó lett a Fradinak

OTP Bank Liga

A vége nagy zakó lett a Fradinak

Jó iramú mérkőzés alakult ki rögtön az elejétől fogva, mindkét csapat látszott, hogy a győzelemre játszik. A korai bekapott gól nem zavarta meg a Ferencvárost és Böde a félidő hajrájában egyenlített. A második félidőben a védelem három hibáját megbüntette a Loki, míg a Fradi Jenner és Holman révén rúghatott volna gólt 1-2-nél. A harmadik gólt követően kitámadott a Fradi és egyre másra alakultak ki a lehetőségek a zöld-fehér kapu előtt a DVSC gyors kontráiból. Végül Szakály a 93. percben megadta a kegyelemdöfést.

DVSC-TEVA – Ferencváros 4-1 (1-1)

Debrecen Oláh Gábor utca 7500 V: Farkas Ádám

DVSC: Verpecz – Nagy, Máté, Mészáros, Vadnai – Bódi (Trninics 58.), Zsidai, Szakály, Se. Boudla (Ferenczi 44.) – Kulcsár, Volas (Dombi 81.)

FTC: Jova – Gyömbér, Adams, Gerson, Jovanovics (Csukics 70.)- Jenner, Besic, Holman (Ionescu 76.), Józsi, Valpoort (Tuijp 53.) – Böde

G: Bódi 9. Volas 48., 61. (11-esből), Szakály 93. ill. Böde 36.

Sárga lap: Se. Boudla 7., Mészáros 65., Máté 76., Dombi 88. ill. Jova 15., Adams 60., Besic 63., Böde 90.

Gyönyörű góllal szerzett vezetést a Debrecen, a bal oldalon Bódi indította Szakályt, aki felnézett és a lendületből érkező Bódi a bal sarokba rúgta félmagasan a vezető gólt a 9. percben 1-0

Böde kapott egy labdát, elhúzta Mészáros mellett és a keresztező Máté lábai között 14 méterről a laposan a hosszú sarokba vágta a Fradi egyenlítő gólját a 36. percben 1-1.

Még az öltözőben érezte magát a zöld-fehér védelem, amikor egy kis szögletet követően jött be laposan a labda, az egyik védő elhibázta, nem úgy a hosszú oldalon érkező Volas, aki 2 méterről az üres kapuba helyezett a 48. percben 2-1.

Jenner lövésére ért le Verpecz a bal alsó sarokhoz és hatalmas bravúrral mentett, majd Holman kígyózott át a védelmen, de a lövés pillanatában kicsit felpattan a labda és így mellébombázott. Ebben az időszakban a Fradinak voltak helyzetei és közel volt az egyenlítés, de jött a következő védelmi hiba.

Egy balról félmagasan bejövő labdát Adams akart mellel levenni, de elsuhant előtte, így felkarral megállította a labdát. 11-es, amit Volas váltott gólra a 61. percben 3-1.

Kitámadott a Fradi, de már nem volt ötlet és elképzelés a játékban, így egyre másra futottak a debreceni ellentámadások Jova kapuja felé.

A 93. percben a zöld-fehér térfélen elkövetett szabálytalanság után a védők a labdának háttal baktattak visszafelé, a Loki gyorsan elvégezte a szabadrúgást, a leshatáron mozgó Szakály elé passzoltak, aki Jovára rávezette a labdát majd alálöbbölt és jöhetett az ünneplés 4-1

Kondás Elemér: Nagy akarattal és nagyon jól játszott a csapat. A lehetőségeinket jól használtuk ki, megérdemelt győzelmet arattunk.

Ricardo Moniz: A mérkőzés folyamán megvoltak a helyzeteink, főleg 2-1-es debreceni vezetést követően, de a védekezésünk ma nem jól működött, ezért vereséget szenvedtünk. A sérültjeink visszatérését követően leszünk mi még sokkal jobbak.

Fotó www.csakfoci.hu

 

  Hozzászólások

  Továbbiak innen: OTP Bank Liga

  Közvetítések ma a TV-ben

  TV közvetítések

  Távkapcsolóval a kézben 03.24. péntek

  Szerző 2023. március 24. péntek

  FociMax – Foci hírek fociVB Bajnokok Ligája Bundesliga Premiership NBI

  Legnépszerűbb a héten

  Átigazolási hírek

  Megerősített

  Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

  Szerző 2019. március 15. péntek
  Bayern München menesztése előtt állhat Nagelsmann, Tuchel lehet az utódja

  Átigazolási hírek

  Bayern München: Nagelsmannt menesztik, Tuchel lehet az utódja

  Szerző 2023. március 24. péntek
  Bayern München menesztése előtt állhat Nagelsmann, Tuchel lehet az utódja

  Átigazolási hírek

  Bayern München: Nagelsmannt menesztik, Tuchel lehet az utódja

  Szerző 2023. március 24. péntek

  Nemzetek Ligája

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

  Szerző 2018. november 21. szerda

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

  Szerző 2018. november 20. kedd

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

  Szerző 2018. november 19. hétfő