Csatlakozás

Az élen nem változott semmi, Győr – Videoton 1-1

OTP Bank Liga

Az élen nem változott semmi, Győr – Videoton 1-1

Fotó galeria.sportgeza.hu

Győri ETO – Videoton   1-1 (0-0)

ETO Park, 10.000 V: Kassai

ETO: Stevanovic – Tokody, Lipták, Takács, Völgyi – Kamber, Kronaveter, Trajkovic (Dudás 63.) – Varga, Andrics (Pátkai 49.), Kink (Koltai 75.)

Videoton: Bozovic – Szolnoki, Juhász, Caneira, H. Sanchez – Tóth, Gomez (Mitrovics 72.) – Alvarez (Gyurcsó 62.), Kovács, Paraiba – Torghelle (Nikolics 72.)

G: Kamber 67. ill. Tóth 64.

Lépten nyomon kérdezték a „Mágust” Verebes Józsefet a mérkőzésről, csak egy dologról esett nagyon kevés szó, abban az időben ez volt a Dunántúl rangadója. Ezrek keltek útra, hogy láthassák kedvenceiket idegenben is, így nem volt véletlen a húsz ezres nézőszám sem. Lám elég a két csapat jó szereplése és magyar szinten megtelnek a lelátók, 10.000 drukker választotta vasárnap délutáni programjának a mérkőzést. Általában látványos, gól gazdag mérkőzéseket vívtak a csapatok. Ezt a terhet kellett volna cipelni mindkét gárdának a pályára lépést megelőzően.

A Verebes éra egyik kiemelkedő alakja – mindkettő csapatban megfordult – Burcsa Győző és a tősgyökeres győri olimpiai bajnok Keglovich László végezték el a kezdőrúgást.

A mérkőzés elején nem kellett a nézőknek lerágniuk a körmüket, aztán először Kovács István hagyta ki a Vidi első helyzetét, majd Varga Roland hibázott a kapussal szemben a 24. percben. Paraibának is akadt egy nagy helyzete, de azt Sztevanovics elvetődve a bal saroknál hárította. A hazaiak számára biztosan szokatlan volt, hogy az ellenfél játszik magabiztosabban és irányítja a játékot. Így vonultak szünetre a csapatok.

Végre a második félidő tűzbe tudta hozni a közönséget, Kamber kapura csavarta a labdát, de Bozovics bravúrral mentett. Varga ma nem a góllövő cipőjét húzta föl, mert már a második nagy lehetőséget puskázta el.

 Három percbe sűrűsödött a mérkőzés eszenciája.

Gyurcsó jó cserének bizonyult, mert kettő perccel a pályára lépését követően jobbról kanyarította be a labdát, amit Tóth B. 11 méterről, középről a jobb sarokba helyezett 0-1 a 64. percben.

 

A 67. percben Kronaveter ívelt be jobbról egy szabadrúgást és az érkező Kamber pedig jobbal a kapu közepébe helyezett 1–1.  
Maradt még helyzet ezt követően is, a legnagyobbat Nikolics hibázta el, az üres kapu tetejére ívelt, de az eredmény nem változott.

Egy feszültségektől nem mentes mérkőzésen vannak túl a csapatok, ahol mindkét társaság győzelemre törekedett és ez hozta meg a döntetlent. A döntetlen alapvetően a Győrnek kedvezett, így maradt a két csapat közti különbség és az MTK is a második helyen 10 pont hátránnyal követi az ETO-t.

Ráadásul a sors szeszélye folytán a Magyar Kupa elődöntőjében szerdán is megmérkőznek a csapatok.

  Hozzászólások

  Továbbiak innen: OTP Bank Liga

  Közvetítések ma a TV-ben

  TV közvetítések

  Távkapcsolóval a kézben 03.24. péntek

  Szerző 2023. március 24. péntek

  FociMax – Foci hírek fociVB Bajnokok Ligája Bundesliga Premiership NBI

  Legnépszerűbb a héten

  Átigazolási hírek

  Megerősített

  Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

  Szerző 2019. március 15. péntek
  Bayern München menesztése előtt állhat Nagelsmann, Tuchel lehet az utódja

  Átigazolási hírek

  Bayern München: Nagelsmannt menesztik, Tuchel lehet az utódja

  Szerző 2023. március 24. péntek
  Bayern München menesztése előtt állhat Nagelsmann, Tuchel lehet az utódja

  Átigazolási hírek

  Bayern München: Nagelsmannt menesztik, Tuchel lehet az utódja

  Szerző 2023. március 24. péntek

  Nemzetek Ligája

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

  Szerző 2018. november 21. szerda

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

  Szerző 2018. november 20. kedd

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

  Szerző 2018. november 19. hétfő