Csatlakozás

MTK Budapest – MVM Paks beharangozó

OTP Bank Liga

MTK Budapest – MVM Paks beharangozó

Fotó tolnaiplusz.hu

Tomislav Sivic jubileumi 100. NB I –es mérkőzése lesz a kispadon, míg Tököli Attila 400 NB I-es mérkőzésére készül így várhatóan meg szereznék ünnepelni a jubileumukat és a középmezőny éle lehet a cél a mai napon, míg az MTK sokkal kényelmetlenebb helyzetben van, hiszen neki csak a győzelem az elfogadható, ha Európa Ligás helyen szeretne végezni.

MTK – MVM Paks

Hungária körút 17,00 V: Kassai Viktor

várható összeállítások

MTK: Groppioni – Wolfe, Kálnoki Kis, Vukmir, Hidvégi – Kanta, Zsidai, Vadnai – Vass, Balajti, Ladányi

Paks: Németh – Éger, Fiola, Szabó – Heffler Tibor, Bartha, Lázok, Könyves, Heffler Norbert – Vayer, Tököli

Garami József: Ez az a mérkőzés, melyet mindenképpen meg kell nyernünk, ha meg akarjuk tartani pozíciónkat. Érdekes a statisztikánk a Paks ellen, hiszen idegenben valamilyen oknál fogva jobban szerepeltünk ellenük, mint hazai pályán. Jelenleg a Paks nagyon veszélyes csapat, elsősorban a támadójátéka kitűnő, több játékost is közelről ismerünk a csatárok közül. Egyikük például a 400. mérkőzését játssza pénteken, ez pedig külön veszélyt rejt magában… Ami minket illet, Bese sajnos rúgást kapott az elmúlt hétvégén, így ő kiesett. A játékosok és mi mindannyian nagyon akarjuk a sikert, és tudjuk: ha meg akarjuk tartani a jelenlegi pozíciónkat, akkor ezen a találkozón három pontot kell szereznünk. Ezt persze könnyű mondani, kivitelezni már annál nehezebb lesz, de mindent megteszünk ennek érdekében!

Forrás http://www.mtkhungaria.hu

Tomislav Sivic: A Fradi meccs megmutatta, hogy mi a realitás velünk kapcsolatban. Mindenkinek, így nekem is el kellett gondolkozni azon, hogy mi lehetett annak az oka, hogy egy idegenbeli bravúr után, itthon ismét vereséget szenvedtünk. Én ezt meg is tettem, és amire jutottam, azt meg is beszéltem a vezetőséggel. Remélem, hogy a játékosok is végiggondolták a történteket, és ők is újult erővel vetik bele magukat a folytatásba.

A pénteki mérkőzés többek között azon fog múlni, hogy melyik arcunkat mutatjuk majd. Ismét képesek lehetünk egy újabb bravúr eredményre, de ehhez mindenkinek oda kell tennie magát, amit akár meg is ígérhetek. Mindent elkövetünk majd a pont, vagy a pontok megszerzéséért. Tudható, hogy a két csapat átlagéletkora között elég nagy a különbség. A holnapi meccsen a fiatalság csap össze a rutinnal. Hogy melyik fog a másikon felülkerekedni, az majd a pályán derül ki. Ugyanakkor, ha mi igazán rutinosak lennénk, akkor a Fradi ellen nem kaphattuk volna azt a bizonyos második gólt.

Újabb sérülés nehezíti a dolgunkat, Báló Tamásnak a bal bokája fordult alá a Ferencváros elleni mérkőzésen, úgy néz ki, hogy szalagszakadása van. Sifter Tamás pedig az ötödik sárgája miatt nem léphet pályára.

Forrás http://paksifc.hu

  Hozzászólások

  Továbbiak innen: OTP Bank Liga

  Közvetítések ma a TV-ben

  Online élő közvetítés - TV közvetítés

  TV közvetítések

  Távkapcsolóval a kézben 03.22. péntek

  Szerző 2019. március 22. péntek

  FociMax – Foci hírek fociVB Bajnokok Ligája Bundesliga Premiership NBI

  Legnépszerűbb a héten

  Átigazolási hírek

  Megerősített

  Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

  Szerző 2019. március 15. péntek

  Nem hivatalos

  Félix az „új Ronaldo”, vinné a Real, a City és a United

  Szerző 2019. március 21. csütörtök

  Nemzetek Ligája

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

  Szerző 2018. november 21. szerda

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

  Szerző 2018. november 20. kedd

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

  Szerző 2018. november 19. hétfő