Csatlakozás

Nyilatkozatok az ETO – Ferencváros mérkőzés után

OTP Bank Liga

Nyilatkozatok az ETO – Ferencváros mérkőzés után

Fotó sport.hir24.hu

Pintér Attila: – Nagyon jó játékosokat igazolt a Ferencváros, meghatározó csapattá lépett elő. Nem ért minket meglepetés, tudunk mire számítsunk. A cserék tudtak lendíteni a csapaton, meg kell dicsérnem Molnárt, élt a lehetőséggel és éles meccsen is jó teljesítményt nyújtott. Nagyon jó mérkőzésen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Kapott ez a csapat meleget és hidegek ebben az idényben. Vannak emberek ebben az országban akik futballtudás nélkül szidják a Győri ETO FC játékát. Nagyon fájó volt, de bármennyire akartak minket kibillenteni, szerencsére nem sikerült. Szeretném megköszönni azoknak az embereknek, akik bíztak bennem. Antók Zoltánnal hét évet dolgoztam együtt, köszönöm a támogatását, valamint Tarsoly Csabának elnök úrnak is, aki visszahozott a csapathoz. A közönségnek mindig buzdítania kell a csapatot, sajnos ez nem mindig volt jellemző ebben az idényben, de a mai meccsen tudtak segíteni.

Ricardo Moniz: – Gratulálunk a Győrnek a bajnoki címhez! Nagy csalódás számunkra a vereség, mert így csökkentek az esélyeink a nemzetközi kupa indulásáról. Az első félidőben három-négy lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de rendre az utolsó passzba hiba csúszott. Mezőnyfölényben voltunk, de tisztában voltunk vele, hogy életveszélyesek a kontráik.
Második félidőben is próbálkoztunk, de egy ellentámadás végén kicsit túlzó ítélet miatt hátrányba kerültünk. Az utolsó szakaszban nem tudtuk érvényesíteni az emberelőnyt és a Győr kivédekezte a mérkőzést. Legszomorúbb Leo sérülése, valószínű eltörött a bokája, számos mérkőzésen utaznak a játékosomra. Nagyon szomorú, hogy az edzők arra biztatják a játékosokat, hogyan kell semlegesíteni a támadót. Elkeseredett vagyok, hogy a játékvezetők engedik elfajulni ezeket a történéseket, nem feltétlenül erre a mérkőzésre gondolok, korábban is megtörténhetett volna.

Tarsoly Csaba: – Tizenkét év után végre sikerült elérni a célunkat. Korábban szerettük volna már megnyerni a bajnokságot, de sokat kellett rá várni az elmúlt években. Nagyon küzdöttek a játékosok egész idényben, gratulálok a csapatnak! Eléggé megöregedtem ebben az időszakban, nagyon sokan szerettek volna minket hátráltatni. A sportban mindig a pályán kell eldőlnie, hogy ki a jobb.

Forrás http://www.kisalfold.hu

Palotai Károly, az ETO egykori legendás labdarúgója, majd FIFA-játékvezető: – Úgy gondoltam, hogy még egy-két fordulót várni kell a bajnokavatásra, de örülök neki, hogy ebben tévedtem. Jó volt látni ennyi embert az ETO-parkban. Két csodálatos napja volt most Győr sportjának, hiszen ne feledjük a kézis lányok BL-győzelmét sem. Nem véletlen a mai, bajnoki címet érő győzelem, hiszen a kezdőrúgást én végezhettem el.

 

Keglovich László, az ETO olimpiai bajnok labdarúgója, majd vezetője: – Örömmámorban Győr! Csodálatos kézilabdás lányaink európai diadala után labdarúgóink is biztossá tették a bajnokság vége előtt a régen várt bajnoki címet egy izgalmas találkozón. A mai nap hármas ünnep volt, hiszen megemlékezhettünk az ötven és a harminc évvel ezelőtti bajnokokról is.

 

Tóth Lajos, az ETO első bajnokcsapatának tagja, későbbi sportvezetője: – Feledhetetlen nap volt a mai, több okból is. Tarsoly Csaba tulajdonos jóvoltából felidézhettük a múlt bajnoki címeit, és utána együtt örülhettünk a jelen sikereinek. E szép nap megkoronázása volt a mai csapat bajnoki címe.

Forrás http://www.nemzetisport.hu

  Hozzászólások

  Továbbiak innen: OTP Bank Liga

  Közvetítések ma a TV-ben

  TV közvetítések

  Távkapcsolóval a kézben 03.24. péntek

  Szerző 2023. március 24. péntek

  FociMax – Foci hírek fociVB Bajnokok Ligája Bundesliga Premiership NBI

  Legnépszerűbb a héten

  Átigazolási hírek

  Megerősített

  Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

  Szerző 2019. március 15. péntek
  Bayern München menesztése előtt állhat Nagelsmann, Tuchel lehet az utódja

  Átigazolási hírek

  Bayern München: Nagelsmannt menesztik, Tuchel lehet az utódja

  Szerző 2023. március 24. péntek
  Bayern München menesztése előtt állhat Nagelsmann, Tuchel lehet az utódja

  Átigazolási hírek

  Bayern München: Nagelsmannt menesztik, Tuchel lehet az utódja

  Szerző 2023. március 24. péntek

  Nemzetek Ligája

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

  Szerző 2018. november 21. szerda

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

  Szerző 2018. november 20. kedd

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

  Szerző 2018. november 19. hétfő