Csatlakozás

Az utakon a biztonság a legfontosabb (x)

Promóció

Az utakon a biztonság a legfontosabb (x)

Közeledik a tél, és a jeges és csúszós utakon a biztonság a legfontosabb. Bár a hideg évszak többségünknek az ünnepek, elsősorban a karácsony miatt az év különleges időszaka, sosem szabad megfeledkeznünk azokról a feladatokról, melyeket a kint jegessé és veszélyessé váló utak miatt el kell végeznünk. Nem csupán saját és családunk biztonságáról van szó, hanem arról a biztonságról is, mellyel a közlekedés egyéb résztvevőinek tartozunk.
Ha mindannyian mindent megteszünk annak érdekében, hogy az utak télen biztonságosak legyenek, elkerülhetjük a baleseteket. Ehhez az egyik legfontosabb, amiről gondoskodnunk kell: a nyári gumiabroncsokat téligumikra kell cserélnünk. Ez egy kis, de fontos lépés ahhoz, hogy a hideg napokon az utazást a lehető legbiztonságosabbá tegyük.
Még nincs az autóján téli gumiabroncs? Először is, ellenőrizze, hogy nem a mostanában népszerű, négyévszakos gumiabroncsok vannak-e gépkocsiján. Ha ez a helyzet, nem kell különleges téli gumiabroncsokat keresnie. Ha nyárigumija van, siessen, hogy megtalálja az ideális, szeretett autójához illő téligumikat. Itt!
Ahhoz, hogy ez egyszerűbb legyen, olyan keresőrendszert hoztunk létre, mely segítségével megtalálhatja pontosan azt a gumiabroncsot, amire szüksége van.
Ehhez ki kell választania az évszakot, amikor a gumiabroncsot használni kívánja, majd meg kell adnia a gumi szélességét, magasságát és átmérőjét. Ha ezzel elkészült, már Önnön múlik, hogy kiválassza kedvenc gyártóját és az Ön által kedvelt sebesség indexet.
Most kedvenc márkájába tartozó gumiabroncsok széles választékát látja majd, melyek megfelelők autójára. Előbb-utóbb látni fogja, hogy csak kedvező árakkal dolgozunk. Nem kell engednie a minőségből, mert kizárólag jól ismert és megbízható gyártókkal dolgozunk.
A szállítási költséggel sem probléma! Azt gondoljuk, hogy a gumiabroncs szállításnak ingyenesnek kell lennie! Azon gondolkodik, mi a teendő, ha a gumiabroncsok nem illenek az autójára, vagy nem kedveli azokat? Nem kell aggódnia. 14 napon belül jogában áll törölni megrendelését és elállni a szerződéstől – még ennek okát sem kell megadnia.
Még mindig tétovázik? Amennyiben továbbra is kétségei vannak gumiabroncsaink minőségével, a szállítással vagy a megrendelési folyamattal kapcsolatban, forduljon ügyfélszolgálatunk barátságos szakértőihez. Ők mindenben segítségére lesznek. Győződjön meg kiváló minőségű prémium gumiabroncsaink előnyeiről saját maga! Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a tél a lehető legbiztonságosabban teljen!

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó

Továbbiak innen: Promóció

  Közvetítések ma a TV-ben

  Online élő közvetítés - TV közvetítés

  TV közvetítések

  Távkapcsolóval a kézben 03.22. péntek

  Szerző 2019. március 22. péntek

  Legnépszerűbb a héten

  Átigazolási hírek

  Megerősített

  Militaot mégis leigazolta a Real Madrid, 6 évre

  Szerző 2019. március 15. péntek

  Nem hivatalos

  Félix az “új Ronaldo”, vinné a Real, a City és a United

  Szerző 2019. március 21. csütörtök

  Nemzetek Ligája

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: a svédek éltek a hazai pálya előnyével, eredmények

  Szerző 2018. november 21. szerda

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: hollandok a négyes döntőben, eredmények

  Szerző 2018. november 20. kedd

  2018–2019 UEFA Nemzetek Ligája

  NL: finnek elleni győzelem 2. helyet ért

  Szerző 2018. november 19. hétfő